تامین کننده تجهیزات برق وابزاردقیق راه های ارتباطی شما با ما
09373526404 ___ 09127704696

اخبار

مجموعه رویدادها، تازه ها و اخبار
نمایش در هر صفحه
22 3 1397
فاز11جنوبی

شرکت توتال پس از آنکه به دلیل شرایط تحریم از ادامه فعالیت در فاز ۱۱ پارس جنوبی انصراف داد، شرکت سی‌ان‌پی‌سی‌آی چین طبق قرارداد باید نقش اپراتوری را به‌عهده می‌گرفت و پتروپارس نیز به‌عنوان شریک ناظر در این طرح مشارکت می‌کرد. با وجود این، شرکت چینی نیز پس از مدتی از حضور در این طرح انصراف داد. پتروپارس پس از آنکه چینی‌ها نیز اعلام کردند شرایط ادامه همکاری آنها در قرارداد وجود ندارد، طرحی را به شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت ارائه کرد که با استفاده از این طرح بتوان هرچه زودتر برداشت از بلوک مرزی فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی را در قالب همان الگوی جدید قراردادهای نفتی آغاز کند. منتهی شرط مهم آن پذیرفتن شرکت پتروپارس به‌عنوان مجری طرح بود بود و اگر این مهم محقق نمی‌شد با توجه به شرایطی که در قرارداد وجود داشت امکان توسعه این فاز توسط پتروپارس وجود نداشت.

22 3 1397
فاز13پارس جنوبی

قرارداد توسعۀ فاز ۱۳ میدان گازی پارس جنوبی میان “شرکت نفت و گاز پارس” به عنوان کارفرما و کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های پتروپایدار ایرانیان، مپنا و صدرا منعقد شده است. محدودۀ کاری شرکت مپنا در این پروژه شامل احداث واحدهای یوتیلیتی و پروسسی می‌شود که در بر گیرندۀ موارد زیر است: واحد (۱۰۶): پکیج فشرده‌سازی گاز واحد (۱۰۸): بازیافت گوگرد و گرانول‌سازی واحد (۱۱۱): تبرید پروپان واحد (۱۲۰): سیستم تولید و توزیع برق اضطراری واحد (۱۲۱): تولید و توزیع بخار واحد (۱۲۳): تأمین و توزیع هوای سرویس و ابزار دقیق واحد (۱۲۴): تولید و ذخیره‌سازی نیتروژن واحد (۱۲۶): شیرین‌سازی آب دریا واحد (۱۲۷): تولید آب دمین واحد (۱۲۸): تأمین آب آشامیدنی واحد (۱۲۹): تصفیۀ آب و پساب واحد (۱۳۰): تأمین آب آتش‌نشانی واحد (۱۳۱): سیستم دیزل واحد (۱۳۲): آب خنک‌کننده واحد (۱۴۴): جامدسازی و ذخیره‌سازی گوگرد واحد (۱۴۶): مواد شیمیایی و پروپان واحد (۱۶۰): خطوط لولۀ ارتباطی واحد (۱۶۳): ساختمان آتش­‌نشانی طرح توسعه گازي فاز 13 پارس جنوبي، ايرانی‌ترين فاز پارس جنوبي است كه سال 1389 آغاز شد و تا پايان سال 1397 به بهره‌برداري كامل مي‌رسد. با راه‌اندازي فاز 13 پارس جنوبي، تأمين گاز مورد نياز كشور از پالايشگاه‌هاي گاز پارس جنوبي از 70 به 85 درصد خواهد رسيد.

22 3 1397
پتروشیمی شازند اراک

موضوع فعالیت شرکت شرکت پتروشیمی شازند اراک از نوع سهامی عام می‌باشد.[۳] از جمله اهداف احداث این مجتمع به موارد زیر اشاره شده‌است: احداث مجتمع پتروشیمی به منظور فعالیت در برخی رشته‌های پتروشیمی و شیمیایی و صنایع وابسته به آن تهیه و تولید انواع مواد و فراورده‌های پتروشیمی از قبیل پلی‌اتیلن، پلی‌پروپیلن، بوتادی‌ان، پلی‌بوتادی‌ان، اسید استیک، وینیل‌استات، اتیلن‌اکساید و اتیلن‌گلیکول‌ها، ۲-اتیل‌هگزانول و بوتانول‌ها، اتانول‌آمین‌ها تشکیل انواع شرکت‌ها یا مشارکت (حقوقی یا مدنی) با شرکت‌ها مبادرت به خرید و فروش اموال و معاملات بازرگانی داخلی و خارجی استفاده از تسهیلات مالی و اعتباری بانک‌ها و موسسات اعتباری خرید و فروش سهام شرکت‌های تولیدی و خدماتی خرید و فروش اوراق بهادار انجام عملیات خدماتی، مالی، اعتباری و بازرگانی در حدود موضوع شرکت اخذ نمایندگی، ایجاد شعبه و اعطاء نمایندگی در داخل و خارج از کشور انجام کلیه عملیاتی که به‌طور مستقیم یا غیر مستقیم برای تحقق اهداف شرکت لازم و مفید بوده یا در جهت اجرای موضوع شرکت ضرورت داشته باشد

19 3 1397
پتروشیمی کرمانشاه

شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه در سال 1375 تأسیس و نهایتاً در سال 1387 به بهره برداری رسید. این مجتمع در زمینی به مساحت 295 هکتار و در جاده هرسین دامنه جبل گوهره کرمانشاه واقع شده است و دارای واحدهای تولید آمونیاک، اوره و یوتیلیتی می­باشد. ظرفیت تولید سالانه آمونیاک و اوره گرانول در این مجتمع به ترتیب 000ر396 و 000ر660 تن می­باشد. از مهمترین مزیت­های این مجتمع نزدیکی به بازار رو به رشد کشور عراق و ترکیه و همچنین بهره مندی از واحدهای یوتیلیتی اختصاصی است که با توجه به بحث هدفمندی یارانه­ها در سال­های اخیر، این مجتمع را در موقعیت ممتازی قرار داده است. به منظور توسعه شرکت، اجرای فاز دوم این مجتمع نیز با ظرفیت مشابه فاز اول آغاز گشته است. اهمیت این مجتمع برای گروه گسترش نفت و گاز پارسیان که بزرگترین سهامدار آن و همچنین بزرگترین سهامدار شرکت­های اوره و آمونیاک پردیس و شیراز در کشور است، کنترل بازار، بهره مندی از امکان سوآپ کردن محصولات و امکان صادرات به کشورهای همسایه غربی است. خوراک اصلی این مجتمع نیز همانند پتروشیمی­های پردیس و شیراز گاز طبیعی است که میزان مصرف سالانه آن در واحدهای اوره و آمونیاک سالانه 385 میلیون متر مکعب و در واحدهای یوتیلیتی 142 میلیون متر مکعب است. اجرای فاز دوم طرح اوره و آمونیاک پتروشیمی کرمانشاه در راستای افزایش ظرفیت تولید مجتمع به دو برابر ظرفیت فعلی به میزان 000ر4 تن در روز کود شیمیایی اوره و 400ر2 تن آمونیاک در روز به منظور ایجاد درآمد بیشتر برای منطقه و کشور از طریق ارزش افزایی بر روی گاز طبیعی و همچنین اشتغالزایی بیشتر در این منطقه از کشور، در دستور کار قرار گرفته است.